Nasze potomki, podomki i pociotki. Dzieci, znaczy
Moderator: RedAktorzy
- Małgorzata
- Gadulissima
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- Cień Lenia
- Zwis Redakcyjny
- nosiwoda
- Lord Ultor
Dex. To byłoby z bonusem, bo nawiązanie do "Dynastii"!nimfa bagienna pisze:Tylko jak je zdrobnić???????????Małgorzata pisze:To już raczej Kodex. (...)
Ładne. Takie dostojne...
"Having sons means (among other things) that we can buy things "for" those sons that we might not purchase for ourselves" - Tycho z PA
Ooo! Gratulacje! Ja jak zawsze 5 dni do tyłu jestem. ;)nosiwoda pisze:A nas dzisiaj spotkało tzw. zdziwko, bowiem w czasie badania USG doktor powiedział, że to jednak dziewczyna będzie :D No i cały trud koncepcyjny przy wymyślaniu imienia dla chłopca (tak orzekł przy 1. badaniu) poszedł się...
Zatem będę miał córeczkę :)
- hundzia
- Złomek forumowy
- nosiwoda
- Lord Ultor
- Małgorzata
- Gadulissima
- hundzia
- Złomek forumowy
- Millenium Falcon
- Saperka
Hyhyhy.nosiwoda pisze:A jak pomyślę, że za circa 16 lat będę musiał ścierpieć przyprowadzanych przez nią do domu patałachów, to mi skóra cierpnie i herbata kwaśnieje.
Oczami duszy mojej już widzę skrępowanego pryszczatego młodzieńca lat naście, który czekając aż nosiwodzianka zrobi się na bóstwo wije się pod twardym jak stal spojrzeniem nosiwody. A potem padnie sakramentalne: "A więc mówisz, że nie czytasz fantastyki?" A na resztę spuśćmy litościwie zasłonę milczenia...
E: tak gwoli ścisłości, skrępowanego w sensie emocjonalnym miałam na myśli... ;>
ŻGC
Imoł Afroł Zgredai Padawan
Scissors, paper, rock, lizard, Spock. - Sheldon Cooper
Imoł Afroł Zgredai Padawan
Scissors, paper, rock, lizard, Spock. - Sheldon Cooper
- nosiwoda
- Lord Ultor
W tym względzie na Maćka chyba mogę liczyć. Już teraz podrywa laski na spacerach. I te rówieśniczki, i te starsze.Małgorzata pisze:Taa... A ja już nie mogę się doczekać, kiedy te gromady lasek zaczną mi się przez mieszkanie przewalać.
Ależ czemu się powstrzymywać... :)Sokolica pisze:E: tak gwoli ścisłości, skrępowanego w sensie emocjonalnym miałam na myśli... ;>
"Having sons means (among other things) that we can buy things "for" those sons that we might not purchase for ourselves" - Tycho z PA