To chyba dobry pomysł. Idę zapalić :PMalaMi pisze:Daj sobie spokój i poczekaj na bardziej sprzyjający moment:)).
Rzucanie palenia? Proste! Robiłem to ze 100 razy!
Moderator: RedAktorzy
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
<gollum bunny mode on> Świeże mięsssko, hyhyhyhy... Dopsie, dopsie... >:-] Tak, tak, trzeba pisssać, wysssyłać, tak, tak, trzeba, rozwijać sssię, tak, tak... Bałdzo dopsssie, ssskarby, dopsssie... <gollum bunny mode off> - by Harna
- Małgorzata
- Gadulissima
Za późno o więcej niż dwa lata. Ludzie tak długo nie żyją, jak Ty się spóźniłeś :P:P:PRastaman pisze:(ciach!)- papierosy (Nie zaczynajcie palić! Błagam was!)
A tak na marginesie, bez całej reszty chętnie też bym się obeszła. Wtedy byłabym szczęśliwa zapewne absolutnie :D
So many wankers - so little time...
- Rastaman
- Mamun
Ja bez papierosów się nie obejdę:( Ja po prostu uwielbiam palić:)Małgorzata pisze:A tak na marginesie, bez całej reszty chętnie też bym się obeszła. Wtedy byłabym szczęśliwa zapewne absolutnie :D
Ostatnio zmieniony czw, 06 gru 2007 21:14 przez Rastaman, łącznie zmieniany 1 raz.
<<Myślę, że każdy z nas ma anioła>>
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
Ja też nie chcę rzucać palenia. I chyba jednak nie rzucę. Za bardzo to lubię ;)
<gollum bunny mode on> Świeże mięsssko, hyhyhyhy... Dopsie, dopsie... >:-] Tak, tak, trzeba pisssać, wysssyłać, tak, tak, trzeba, rozwijać sssię, tak, tak... Bałdzo dopsssie, ssskarby, dopsssie... <gollum bunny mode off> - by Harna
- Małgorzata
- Gadulissima
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
Margolcia, ja nie mówię, że chcesz. Zbyt dobrze pamiętam tę błogość w Twoich oczach, by uwierzyć, że kiedykolwiek zechcesz :)))Małgorzata pisze:A kto powiedział, że chcę rzucić?
Po prostu nie ma kto pójść po następny karton fajek. A mnie się nie chce... :)))
- Małgorzata
- Gadulissima
No, bo na coś trzeba umrzeć, Jędzo. :)))
Papierosy są git.* Nie umiem już nawet myśleć bez papierosa w zębach. O ile w ogóle umiem myśleć, a tego nie jestem pewna...
No, ale GIT JEST. Znalazłam jedną zakamuflowaną pod komputerem paczkę. Pełną. Do jutra może dam radę wytrwać, a rano pobiegnę po fajki.
Jest GIT, nie muszę się umartwiać. :)))
___
* Jest to niewątpliwe kontrowersyjne i niepoprawne politycznie oraz zdrowotnie stwierdzenie. Dozwolone wyłącznie dzieciom od lat 18. Reszta nie czytać, spalić monitor przed przeczytaniem :P
Papierosy są git.* Nie umiem już nawet myśleć bez papierosa w zębach. O ile w ogóle umiem myśleć, a tego nie jestem pewna...
No, ale GIT JEST. Znalazłam jedną zakamuflowaną pod komputerem paczkę. Pełną. Do jutra może dam radę wytrwać, a rano pobiegnę po fajki.
Jest GIT, nie muszę się umartwiać. :)))
___
* Jest to niewątpliwe kontrowersyjne i niepoprawne politycznie oraz zdrowotnie stwierdzenie. Dozwolone wyłącznie dzieciom od lat 18. Reszta nie czytać, spalić monitor przed przeczytaniem :P
- Małgorzata
- Gadulissima
Z papierosem w ustach - ZAWSZE :)))Alfi pisze:A tańczyć menueta śpiewając przepitym mezzosopranem?Małgorzata pisze: Papierosy są git.* Nie umiem już nawet myśleć bez papierosa w zębach.
Dlatego, Alfi, zaśpiewałam tylko jedną zwrotkę, potem trzeba się było zaciągnąć. :)))
- Ignatius Fireblade
- Kameleon Super
Nigdy papierosów nie paliłem i nigdy palić ich nie będę i to jest git. Przynajmniej nie chyrlam paskudnie :P Starczy, że widzę jak inni tkwią w szponach nałogu :) No i mam więcej kasy na wydatki własne :D
- Na koniec zadam ci tylko jedno pytanie. Co ci wyryć na nagrobku?
- Napisz: "Nie ma lekarstwa na brak rozumu".
"Black Lagoon" #10 Calm down, two men PT2
- Napisz: "Nie ma lekarstwa na brak rozumu".
"Black Lagoon" #10 Calm down, two men PT2
- Małgorzata
- Gadulissima
<Przepity i przepalony mezzosopran mode/on>
Boże, zielonooki mój, Panie jedyny spraw:
Fajek spragnionym uczyń tak,
by nałóg poszedł im w smak.
<Przepity i przepalony mezzosopran mode/off>
Nie chyrlam. Wydaję zarobione pieniądze na ulubione rozrywki. Moją ulubioną rozrywką jest palenie papierosów. W czym różnica, Ignaś? :P:P:P
A w ogóle, skończyłeś 18 lat? :)))
Boże, zielonooki mój, Panie jedyny spraw:
Fajek spragnionym uczyń tak,
by nałóg poszedł im w smak.
<Przepity i przepalony mezzosopran mode/off>
Nie chyrlam. Wydaję zarobione pieniądze na ulubione rozrywki. Moją ulubioną rozrywką jest palenie papierosów. W czym różnica, Ignaś? :P:P:P
A w ogóle, skończyłeś 18 lat? :)))
- Ignatius Fireblade
- Kameleon Super
- Małgorzata
- Gadulissima
Dobrze, nie musisz palić monitora. :)))
Jest GIT, znaczy.
Różnica, że Ciebie MZiP nie ostrzega? A nie zauważyłam, żeby to miało jakieś znaczenie. :P
Dajcie żyć po swojemu palącemu - a i niepalącym żyć będzie przyjemniej. :)))
W mordę palacza, dopadły mnie parafrazy. GIT jest.
Jest GIT, znaczy.
Różnica, że Ciebie MZiP nie ostrzega? A nie zauważyłam, żeby to miało jakieś znaczenie. :P
Dajcie żyć po swojemu palącemu - a i niepalącym żyć będzie przyjemniej. :)))
W mordę palacza, dopadły mnie parafrazy. GIT jest.
- Ignatius Fireblade
- Kameleon Super
- Małgorzata
- Gadulissima