Nasze potomki, podomki i pociotki. Dzieci, znaczy
Moderator: RedAktorzy
- Albiorix
- Niegrzeszny Mag
Obrazki na pieluszce są dobre, jak córka była mała to można było zająć jej uwagę opowiadaniem o robaczkach i pieskach na pieluszce dzięki czemu optymistycznie i beztrosko dawała się przewijać. Przód i tył rozróżnia się też po obrazku - z przodu są buzie stworów, z tyłu - ich plecy i pupy.
Rodzice raczej nie kupują wedle obrazków, kupują według ceny, marki i doświadczenia. Obrazki po prostu mało kosztują w produkcji i podnoszą atrakcyjność pieluchy :)
Rodzice raczej nie kupują wedle obrazków, kupują według ceny, marki i doświadczenia. Obrazki po prostu mało kosztują w produkcji i podnoszą atrakcyjność pieluchy :)
Atrakcyjność powiadasz, ale co jak dziecię ma X miesięcy i jeszcze tak de-facto kształtów i barw nie rozróżnia tak do końca, a co dopiero ma obrazki podziwiać? :)
Z pieluchami to ogólnie jest dziwna sprawa - raz do paczki Pampersów dali "testery" na jakość pieluchy. Dobra pielucha barwi tester na żółto, zła na pomarańczowo - coś w ten deseń w każdym razie.
Okazuje się, że ten sam rodzaj "Pampersów" z opakowania bez testera również wypadał blado na teście (tak jak Huggisy i inne takie), natomiast te dołączone w zestawie - ideał, cudo po prostu.
Węszę spisek. :)
Z pieluchami to ogólnie jest dziwna sprawa - raz do paczki Pampersów dali "testery" na jakość pieluchy. Dobra pielucha barwi tester na żółto, zła na pomarańczowo - coś w ten deseń w każdym razie.
Okazuje się, że ten sam rodzaj "Pampersów" z opakowania bez testera również wypadał blado na teście (tak jak Huggisy i inne takie), natomiast te dołączone w zestawie - ideał, cudo po prostu.
Węszę spisek. :)
- hundzia
- Złomek forumowy
- Ellen
- Ośmioł
Zaraz idę odebrać potomkinię z przedszkola.
Boję się.
W przedszkolu był Mikołaj dziś. Ciekawe co zrobiło dziecię, kiedy zamiast wymarzonej paralotni w paczce odkryło tylko lalkę?
Boję się.
W przedszkolu był Mikołaj dziś. Ciekawe co zrobiło dziecię, kiedy zamiast wymarzonej paralotni w paczce odkryło tylko lalkę?
Widzisz te martwe bałwanki? Tędy przeszła wiosna! (by Andrzej)
Klub Dyskryminowanych i Wykorzystywanych z Powodu Posiadania Prawa Jazdy.
Klub Dyskryminowanych i Wykorzystywanych z Powodu Posiadania Prawa Jazdy.
- nosiwoda
- Lord Ultor
- savikol
- Fargi
- Millenium Falcon
- Saperka
- Gata Gris
- Kurdel
"Chłopi" albo "Pan Tadeusz"... Biedne moje dziecko. Ciekawe co wybrał?
Bardzo lubię czytać! Na świecie jest tyle wspaniałych książek! Ja na ten przykład mogę pić miesiąc albo dwa, a potem wziąć i przeczytać jakąś książkę... I ta książka wyda mi się taka dobra, a ja sobie taki zły, że się okropnie denerwuję...