Zwa-rio-wa-łaś?! Przy tej myszy sześcian Neckera to zabawka dla niemowlaków! Kto takie coś??!!Małgorzata pisze:I nie, nie ma takich myszy - wycofano już ze sprzedaży, nawet w zestawie z klawiaturą.
Raduj się kto może
Moderator: RedAktorzy
-
- Laird of Theina Empire
Re: Raduj się kto może
- Małgorzata
- Gadulissima
Jest wygodna. Następny komplet, jaki zamierzam sobie sprawić, będzie wyglądać tak. :)))
Jest bossski...
Jest bossski...
So many wankers - so little time...
- Gorgel-2
- Klapaucjusz
Hmmm... Nie odpowiada nawet na modły, wymaga mordowania jagniątek i niemowląt na ołtarzach oraz zsyła deszcze płonącej siarki?Małgorzata pisze:Następny komplet, jaki zamierzam sobie sprawić, (...) Jest bossski...
Wiedziałem, że mogę się tego po tobie spodziewać... ;-P
<ed.>
Biedni redagowani would-be ałtorzy... };-)
"We made it idiotproof. They grow better idiots."
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Nie, daje upust swoim chuciom, zamieniając się w łabędzia albo w złoty deszcz.Gorgel-2 pisze:Hmmm... Nie odpowiada nawet na modły, wymaga mordowania jagniątek i niemowląt na ołtarzach oraz zsyła deszcze płonącej siarki?Małgorzata pisze:Następny komplet, jaki zamierzam sobie sprawić, (...) Jest bossski...
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Małgorzata
- Gadulissima
Fuj! Nie dam sobie obrzydzić mojej przyszłej klawiatury i myszki! :P
I strasznie się cieszę, bo skończyłam tłumaczenie, HA! Koniec, zgodnie z wyliczeniami i na dodatek przed terminem. Zdążę jeszcze raz przeczytać, co powypisywalam... :)))
A teraz... powieść-rzeka, czyli zaślinione wampiry na nabrzeżu!
I multum przedmiotów do ujednolicania. Właśnie zaczęłam, a już czuję się jak walec, co przychodzi i równa.
Czy wspomniałam już o "obrażeniach przeciw barierom"? Właśnie powiększyłam swoją kolekcję o to śliczne sformułowanie. Na dodatek już dwie osoby poniosły klęskę przy wyjaśnianiu mi, co to jest. Czuję się prawie tak, jak wtedy, gdy spece z Suzuki Motor Poland próbowali mi wytłumaczyć moment obrotowy. Wtedy stawiłam twardy i czynny opór próbom poszerzenia mojej wiedzy. Teraz też zamierzam. :D
I strasznie się cieszę, bo skończyłam tłumaczenie, HA! Koniec, zgodnie z wyliczeniami i na dodatek przed terminem. Zdążę jeszcze raz przeczytać, co powypisywalam... :)))
A teraz... powieść-rzeka, czyli zaślinione wampiry na nabrzeżu!
I multum przedmiotów do ujednolicania. Właśnie zaczęłam, a już czuję się jak walec, co przychodzi i równa.
Czy wspomniałam już o "obrażeniach przeciw barierom"? Właśnie powiększyłam swoją kolekcję o to śliczne sformułowanie. Na dodatek już dwie osoby poniosły klęskę przy wyjaśnianiu mi, co to jest. Czuję się prawie tak, jak wtedy, gdy spece z Suzuki Motor Poland próbowali mi wytłumaczyć moment obrotowy. Wtedy stawiłam twardy i czynny opór próbom poszerzenia mojej wiedzy. Teraz też zamierzam. :D
So many wankers - so little time...
- Gorgel-2
- Klapaucjusz
Małgorzata pisze:A teraz... powieść-rzeka, czyli zaślinione wampiry na nabrzeżu!
Wpływasz na mnie rymotwórczo. Zemszczę się, prezentując:
Na nabrzeżu, u kanału,
Wampir stał w koronie wału,
Gdzie się szczerzył oraz srożył,
Bowiem ząbkowania dożył.
Kły mu rosną jak u dzika
I go zżera żądza dzika,
Więc wciąż stęka oraz wyje,
Bo kły wbił by w cudną szyję.
Peleryną cicho klasnął
I zanurzył w mroczne miasto,
By pogonić za niewiastą,
Lecz się zderzył z... kochającym inaczej.
Teraz w trumnie swojej siedzi,
Myśli, że go każdy śledzi,
Paranoi ma ataki
I chce nawiać do Itaki...
;-))))
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Ten kochający inaczej też gonił za niewiastą? W dodatku tą samą?
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- ElGeneral
- Mistrz Jedi
Kochającego inaczej urzekła wampirza peleryna.
Takie jest moje zdanie w tej materii, a oprócz tego uważam, że Kartagina powinna być zburzona.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Aha, już wiem. Ona była zakonnicą, a on myślał, że to Zorro.
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- ElGeneral
- Mistrz Jedi
A może jak Joker chciał dopaść Batmana?
Takie jest moje zdanie w tej materii, a oprócz tego uważam, że Kartagina powinna być zburzona.
- Gorgel-2
- Klapaucjusz
Wystarczy popatrzeć na Eurowyję.ElGeneral pisze:A może jak Joker chciał dopaść Batmana?
Kobieta z brodą, człowiek-słoń, niewiarygodny El Dupa...
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Na Eurowizji co najmniej od kilkunastu lat możliwe jest wszystko. Na szczęście pani Środa (choć nie w pełni wiarygodna, bo bez zarostu, ale to może być tylko kwestia czasu) pryncypialnie dała odpór pieczeniu chleba.
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Gorgel-2
- Klapaucjusz
Nie będzie bochen pluł nam w twarz?Alfi pisze:Na szczęście pani Środa (choć nie w pełni wiarygodna, bo bez zarostu, ale to może być tylko kwestia czasu) pryncypialnie dała odpór pieczeniu chleba.
;-P
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
... ni pryskać w twarz maślanka.
Bo ona dała też odpór ubijaniu masła. Pieczenie chleba i ubijanie masła to ciemnogród.
Bo ona dała też odpór ubijaniu masła. Pieczenie chleba i ubijanie masła to ciemnogród.
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- jaynova
- Klapaucjusz
Nie wysłali na Eurowizję Luxurii z Cleo i Donatanem. Jakby tak jakiś wywiad zagranicznej telewizji - dopiero by było.
"May God have mercy upon my enemies; they will need it." - Gen. George Patton.