Rangi
Moderator: RedAktorzy
- Atsa
- Mamun
Oj, oj... a mnie się podoba! Sepulka tak ładnie brzmi (a to co znaczy to już hm, hm... pomińmy milczeniem?).
Kmiotek był taki wulgarny i strasznie, okropnie, a wręcz monstrualnie się cieszę z tych nowych rang, no a teraz czas na mój ulubiony (przepraszam nie mogę się powstrzymać) <śmieszek okrutniczek> (hem, hem może kończyć tak każdy post? ;D)
Kmiotek był taki wulgarny i strasznie, okropnie, a wręcz monstrualnie się cieszę z tych nowych rang, no a teraz czas na mój ulubiony (przepraszam nie mogę się powstrzymać) <śmieszek okrutniczek> (hem, hem może kończyć tak każdy post? ;D)
Nieokiełznany wulkan imaginacji.
- Montserrat
- Szczurka z naszego podwórka
- Q
- Strategos
Co prawda ucieszyło mnie, że ledwie wszedłem, a jestem już przyzwoitą Sepulką, a nie jakimś kmiotkiem (brzmiało jak głupek wioskowy ;)), ale pćma (choć wiem, że to twór imaginacji Mistrza) daje do ręki oponentowi tejże pćmy w dyskusji potężną broń - parafrazę zoologiczno-militarystycznego wiersza Przymanowskiego z Daukszewiczem:Gata Gris pisze:A ja mam reklamację! Skoro ja jestem pćma
"Jeżeli obca pćma zdradziecka - w oryginale było ćma
Nocny aksamit nieba splami
To wypuścimy ptaki swojskie
By ją spotkały rakietami
A jeśli obcy dorsz zdradziecki
Grzbietem rozorze fale płowe
To z dorsza też nic nie zostanie
Gdy wyjdą kutry torpedowe"
ps. proszę nie traktować tego głosu w dyskusji zbyt poważnie i nie obrażać się, tak jak intencjonalnie nie miał być obraźliwy tekst o "opadnięciu".
Aha: też jestem za elektrycerzami...
forum miłośników serialu „Star Trek”, gdzie ludzi zdolnych do używania mózgu po prostu nie ma - Przewodas
- Q
- Strategos
Nie, ja Cię w ten sposób przepraszam za tekst o "opadnięciu" czy "obsiądnięciu" i poniekąd solidaryzuję się z Twoją reklamacją ;).Gata Gris pisze:Q! Czy cytując moją reklamację powyżej tego dzieła wierszowanego, sugerujesz, iż zamiast reklamować, winnam cieszyć się, że pćmą jestem, a nie dorszem? Zdradzieckim zresztą...
E: a z dorszem to mnie nie prowokuj, bo stary "slogan reklamowy" jeszcze mi się przypomni... ;)
Z Wojtyszki.Navajero pisze:Wiem skąd się wzięła "pćma", ale "pściuch"? <łypie podejrzliwie>
forum miłośników serialu „Star Trek”, gdzie ludzi zdolnych do używania mózgu po prostu nie ma - Przewodas
- Ellaine
- Klapaucjusz
Keiko, "dorsz zdradziecki" jest tak pięknym określeniem, że myślę, iż tak na rangę jest zbyt piękne... może komuś się dostanie jako specstatus, za wyjątkowe zasługi dla FF :))
Piękne kłamstwo? Uwaga! To już twórczość - S. J. Lec
Cudnie, fajnie i gites - gdy definitywnie odwalę kitę - J. Nohavica
Rękopis znaleziony w pękniętym wazonie
- Małgorzata
- Gadulissima
- Montserrat
- Szczurka z naszego podwórka
- Ellaine
- Klapaucjusz
A nie wiem, to Wy musielibyście zdecydować. W końcu Wy rozdajecie tu karty, znaczy specstatusy. Karty pewnie też... :)))Małgorzata pisze:Judaszowe czy jonaszowe? :P:P:PEllaine pisze:Keiko, "dorsz zdradziecki" jest tak pięknym określeniem, że myślę, iż tak na rangę jest zbyt piękne... może komuś się dostanie jako specstatus, za wyjątkowe zasługi dla FF :))
Piękne kłamstwo? Uwaga! To już twórczość - S. J. Lec