klawiatura

Moderator: RedAktorzy

ODPOWIEDZ
michal_kinio

klawiatura

Post autor: michal_kinio » śr, 18 lip 2007 16:12

kiedy właczam komputer na takimi czarnym tle jak to zawsze jest jest napsane kayboard not presents czy cos takiego nie moge grac o nie mpge dalej go właczyc czego to jest wina kupilem nowa klawature i ciagle jest to samo
prosze nie odp na forum tylko na gg albo email
7886246
michal_company@interia.pl

Awatar użytkownika
SzaryKocur
Fargi
Posty: 441
Rejestracja: czw, 23 lis 2006 01:31
Płeć: Mężczyzna

Post autor: SzaryKocur » śr, 18 lip 2007 19:46

Najpierw musisz się przywitać w dziale "forum o forum", w temacie "łowisko...".
Jeśli już ktoś ma odpowiadać, to będzie robił to właśnie na forum.
Pierwszy, yes, yes, yes!
Zakapturzone awatary rulez!
Wszystko co napisałem, to tylko moje prywatne zdanie.

Awatar użytkownika
Marchew
Cylon
Posty: 1116
Rejestracja: pn, 17 lip 2006 09:40
Płeć: Mężczyzna

Post autor: Marchew » śr, 18 lip 2007 20:28

Mam dziwne przeczucie, że SzaryKocur tego nie miał zamiaru nawet czytać. Wkleił to gdzie się dało i tyle.

Awatar użytkownika
SzaryKocur
Fargi
Posty: 441
Rejestracja: czw, 23 lis 2006 01:31
Płeć: Mężczyzna

Post autor: SzaryKocur » śr, 18 lip 2007 21:08

Gdybyś zamienił w swoim wpisie SzaryKocur na michal_kinio to też mam to przeczucie.
Zakapturzone awatary rulez!
Wszystko co napisałem, to tylko moje prywatne zdanie.

michal_kinio

klawiatura

Post autor: michal_kinio » śr, 18 lip 2007 22:34

to odpwoie mi ktos czy nie?

Awatar użytkownika
Harna
Łurzowy Kłulik
Posty: 6044
Rejestracja: ndz, 05 mar 2006 17:14

Post autor: Harna » śr, 18 lip 2007 22:52

Raczej nie. Powód? Patrz — pierwszy post Szarego Kocura.
– Wszyscy chyba wiedzą, że kicający łurzowy kłulik to zapowiedź śmierci.
– Hmm, dla nas znaczy coś całkiem odmiennego – szczęśliwe potomstwo...
© Wojciech Świdziniewski, Kłopoty w Hamdirholm
Wzrúsz Wirúsa!

Awatar użytkownika
Marchew
Cylon
Posty: 1116
Rejestracja: pn, 17 lip 2006 09:40
Płeć: Mężczyzna

Post autor: Marchew » czw, 19 lip 2007 00:57

SzaryKocur pisze:Gdybyś zamienił w swoim wpisie SzaryKocur na michal_kinio to też mam to przeczucie.
Au, wybacz. Człowiek robił 10 rzeczy naraz i źle spojrzał.
Się kajam.

Awatar użytkownika
Bebe
Avalokiteśvara
Posty: 4807
Rejestracja: sob, 25 lut 2006 13:00

Post autor: Bebe » czw, 19 lip 2007 12:41

Ja myślę, że trzeba podłączyć klawiaturę. Działającą. :D

Nasz nowy kolega chyba nie zauważył, że to forum nie służy do udzielania sobie pomocy w problemach z komputerem.
Z życia chomika niewiele wynika, życie chomika jest krótkie
Wciąż mu ponura matka natura miesza trociny ze smutkiem
Ale są chwile, że drobiazg byle umacnia wartość chomika
Wtedy zwierzyna łapki napina i krzyczy ze swego słoika

michal_kinio

Post autor: michal_kinio » czw, 19 lip 2007 14:55

Bebe pisze:Ja myślę, że trzeba podłączyć klawiaturę. Działającą. :D
kupilem nowa i to samo
jestem nowy jeszcze nie wiem co i jak

Awatar użytkownika
oLari
Fargi
Posty: 376
Rejestracja: sob, 27 sie 2005 00:18

Post autor: oLari » czw, 19 lip 2007 16:09

Jaki Windows? Klawiatura USB czy PS2? I skoro potrafisz dopytywać się o odpowiedź to możesz również przedstawić się na łowisku.

Awatar użytkownika
Ebola
Straszny Wirus
Posty: 14483
Rejestracja: czw, 07 lip 2005 18:35
Płeć: Nie znam

Post autor: Ebola » czw, 19 lip 2007 16:09

michal_kinio pisze:jestem nowy jeszcze nie wiem co i jak
Hmmm, jakby Ci to...może przeczytać forumokietę?
Jedz szczaw i mirabelki, a będziesz, bracie, wielki!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!

Awatar użytkownika
Karola
Mormor
Posty: 2245
Rejestracja: śr, 08 cze 2005 23:07

Post autor: Karola » czw, 19 lip 2007 21:43

IMO port USB jest walnięty - próbowałeś do drugiego?
A jeśli klawiatura bezprzewodowa - to moze bateryjek nie włożyłeś?

A tak w ogóle - to może byś się przeszedł na jakieś forum informatyczne, co? Byłoby Ci łatwiej.
Indiana Jones miał brata. Nieudacznika rodem z Hiszpanii. Imię brata nieudacznika brzmiało Misco. Misco Jones.

Wastelander

Post autor: Wastelander » czw, 19 lip 2007 22:31

LOL Biorąc pod uwagę ile szczegółów michal_kinio podał to wątpię by na informatycznym forum łagodniej go potraktowali, o tym czy było by łatwiej już nie wspomnę ;)

Awatar użytkownika
Karola
Mormor
Posty: 2245
Rejestracja: śr, 08 cze 2005 23:07

Post autor: Karola » czw, 19 lip 2007 22:35

Wastelander! Tyś żyw! Na Przodków, lata Cię całe nie było! :)

I tak coby w temacie być:
michal_kinio pisze:czesc kiedy włączam komputer jeszcze na czarnym tle jest napsane keybord error czy cos takiego a dalej nie moze mi sie juz urucimic
kupilem nowa klawaiture i dalej jest to samo
mam windowsa xp a klawiatura podłaczana jest pod USB proze o pomoc
Zapewne ten napsany błąd "cos takiego" wiele by Ci powiedział. I pewnie dlatego urucimicie jest niemożliwe.
Ostatnio zmieniony czw, 19 lip 2007 22:51 przez Karola, łącznie zmieniany 2 razy.
Indiana Jones miał brata. Nieudacznika rodem z Hiszpanii. Imię brata nieudacznika brzmiało Misco. Misco Jones.

Wastelander

Post autor: Wastelander » czw, 19 lip 2007 22:45

Jak to zwykle z diabelstwem wszelakim. W cieniu siedzi cicho, czasem zasyczy ale cały czas obserwuje i czeka kiedy wyskoczyć z pudełka ;)

ODPOWIEDZ