Zima
Moderator: RedAktorzy
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
- neularger
- Strategos
- Ebola
- Straszny Wirus
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
- Gorgel-2
- Klapaucjusz
Możesz go sobie trzymać w nawet w lodzie, jak ci to sprawia przyjemność... Jedni zbierają znaczki, a inni... ;-PPPJuhani pisze:Mnie się za to należy pamiątkowa tablica, w lodzie kuta.
Po przerwie zdrowotnej w grudniu nie wsiadłem ponownie na bicykl. Poczekam, aż temperatura podniesie się do jakichś -3C. Rozbestwiłem się.
Ale w drodze do- i z roboty widuję po kilku klientów na rowerach. Szacun. :-)
"We made it idiotproof. They grow better idiots."
- Małgorzata
- Gadulissima
Wczoraj mnie minął cyklista. Ale dzisiaj nie wychyliłam nochala z domu, to nie wiem. Odstawiłam rower do wiosny - nie ma mowy, żebym w tym zimnie jeździła innym środkiem lokomocji niż dobrze ogrzany tramwaj.
A że w Twierdzy obstalowano nowiutkie, hiper-super-ultra nowoczesne tramwaje, to się wożę do pracy komfortowo. :)))
Poza tym potwornie mi zimno w domu. I katar mam. I źle mi.
A w pracy jest dziwnie. Znaczy, gorąco tak, że trzeba okno otwierać. Tylko palić nie można, trzeba złazić na dół i wychodzić na ten przeklęty mróz.
Tak źle i tak niedobrze...
Nie chcę tej zimy więcej. :(((
A że w Twierdzy obstalowano nowiutkie, hiper-super-ultra nowoczesne tramwaje, to się wożę do pracy komfortowo. :)))
Poza tym potwornie mi zimno w domu. I katar mam. I źle mi.
A w pracy jest dziwnie. Znaczy, gorąco tak, że trzeba okno otwierać. Tylko palić nie można, trzeba złazić na dół i wychodzić na ten przeklęty mróz.
Tak źle i tak niedobrze...
Nie chcę tej zimy więcej. :(((
So many wankers - so little time...