Wyszperane - podesłane ver. 3.0
Moderator: RedAktorzy
- Małgorzata
- Gadulissima
Re: Wyszperane - podesłane ver. 3.0
Zaprawdę, powiadam Ci, Neu, nie przerazisz mnie. Dzień jeszcze nie minął i wiele opisów jednostek przede mną... Nie ma dziełła, które opisom owym dorówna, nic tak nie poprawia bowiem "wiekopomności" tekstu jak nieobecność logiki pośród zdań jego... :P
Jeżeli jednostka ma {darknessofthedarkThread}, dostaję {counterdarknessofthedarkDefenseBonus} i {strenghtofvocabularyArcanePower} do maximum [linguapoints/].
Znaczy, tracisz swoje punkty, Neu. :)))
Jeżeli jednostka ma {darknessofthedarkThread}, dostaję {counterdarknessofthedarkDefenseBonus} i {strenghtofvocabularyArcanePower} do maximum [linguapoints/].
Znaczy, tracisz swoje punkty, Neu. :)))
So many wankers - so little time...
- B.A.Urbański
- Pćma
Toż to barbarzyństwo, żeby z biednych sukkubów robić busy, może nawet gimbusy ;)Małgorzata pisze:produkować sukkubusów (pisownia oryginalna)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
but you can just call me B.A.
B.A. = Bad Attitude
but you can just call me B.A.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
No bo skoro homunkulus, a nie homunkul, to dlaczego sukkub, a nie sukkubus?
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Małgorzata
- Gadulissima
Też nie wiem. Przecież "-us" to taka ładna i męska końcówka... Musi to przez piersi odpadła. Bo sukuby mają podobno piersi. :P
Właśnie doczytałam, że owe sukuby ubierają twarze w radość... :X
Właśnie doczytałam, że owe sukuby ubierają twarze w radość... :X
So many wankers - so little time...
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Skoro można się w północ odziać...
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
http://442.perfil.com/2014-02-13-262221 ... e-40-anos/
W roku 2011 ten osobnik przyjechał z Kamerunu do Włoch jako 15-latek (urodzony w sierpniu 1996r.). Ostatnio strzelił pięć bramek w ośmiu meczach dla drużyny juniorów Lazio. Teraz rozeszła się wieść, że junior ma już 42 lata (co ciekawe, tak twierdzi pewien portal z Senegalu - trochę daleko od Kamerunu).
Tak czy inaczej, na nastolatka nie wygląda.
W roku 2011 ten osobnik przyjechał z Kamerunu do Włoch jako 15-latek (urodzony w sierpniu 1996r.). Ostatnio strzelił pięć bramek w ośmiu meczach dla drużyny juniorów Lazio. Teraz rozeszła się wieść, że junior ma już 42 lata (co ciekawe, tak twierdzi pewien portal z Senegalu - trochę daleko od Kamerunu).
Tak czy inaczej, na nastolatka nie wygląda.
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Zanthia
- Alchemik
Lurkerzy górą, przynajmniej moralnie:powiązania Ciemnej Tetrady z zachowaniem na sieci.
It's me - the man your man could smell like.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
http://ciekawe.onet.pl/aktualnosci/po-4 ... tykul.html
Wieści przewożone są przez Atlantyk chyba po staremu, czyli statkami. Tego niusa widziałem na Noticias Univisión w pierwszej połowie lutego.
Podejrzewam, że w połowie marca pojawi się wiadomość o brazylijskim chłopcu, który spadł z drzewa i nadział się na żelazny pręt; pręt wbił się w klatkę piersiową tuż obok serca i wyszedł obok prawego ucha, ale dzieciak miał szczęście, żaden ważny organ nie ucierpiał, a lekarze sobie poradzili.
Wieści przewożone są przez Atlantyk chyba po staremu, czyli statkami. Tego niusa widziałem na Noticias Univisión w pierwszej połowie lutego.
Podejrzewam, że w połowie marca pojawi się wiadomość o brazylijskim chłopcu, który spadł z drzewa i nadział się na żelazny pręt; pręt wbił się w klatkę piersiową tuż obok serca i wyszedł obok prawego ucha, ale dzieciak miał szczęście, żaden ważny organ nie ucierpiał, a lekarze sobie poradzili.
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
http://wiadomosci.onet.pl/po-co-zresz-m ... rodu/926qp
A ja nie wiem, co powinienem jeść. Komorowski się strasznie zaniedbuje.
A ja nie wiem, co powinienem jeść. Komorowski się strasznie zaniedbuje.
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
Teraz Holendrzy mają króla, ciekawe, czy z królem też spróbuje...
Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
To jest właśnie żona króla Wilhelma Alexandra, pani Máxima, de domo Zorreguieta. Co do samego króla, w Holandii nie wolno być homofobem i burmistrz na pewno o tym wie.
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.