Kandydat, który nie chce zostać prezydentem, policzył płcie:
Ja rozpoznaję minimum 4 płcie. To znaczy pierwsza, pierwszy wariant jest następujący facet z jajami. I tutaj przykładem jest na przykład Szymon Hołownia, który przyszedł na debatę, co ja bardzo szanuję Druga kategoria to facet bez jaj I tutaj przykładem jest z kolei Rafał Trzaskowski, który nie przyszedł na debatę, czego do końca nie szanuję. Trzecia kategoria to jest normalna, fajna kobieta. Tutaj przykładem jest na przykład pani marszałek Magdalena Biejat, której akurat nie ma i kategoria czwarta, czyli kobieta z jajami. I tutaj przykładem jest pani Joanna Senyszyn. Bardzo. Gratuluję pani - mówił Stanowski.
Równouprawnienie
Moderator: RedAktorzy
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Równouprawnienie
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Q
- Strategos
Równouprawnienie
+/- taki podział był i w "Stanie wyczerpania" Egana, tylko tam go technologicznie osiągali ;).
forum miłośników serialu „Star Trek”, gdzie ludzi zdolnych do używania mózgu po prostu nie ma - Przewodas
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Równouprawnienie
Może kto ręką sławy dostać w boju,
Może wymową i rządem w pokoju,
Lecz jeśli żona męża nie ozdobi,
Mąż próżno robi.
Kto z gospodarstwa, a kto zaś z wysługi
Zbierze pieniądze, i z kupiectwa drugi,
Jeśli się żona nie przyłoży k'temu,
Zginąć wszystkiemu.
Taki to fragment autorstwa Jana z Czarnolasu odczytała publicznie Marta Nawrocka. Co dowodzi, że Kochanowski feministą był.
Może wymową i rządem w pokoju,
Lecz jeśli żona męża nie ozdobi,
Mąż próżno robi.
Kto z gospodarstwa, a kto zaś z wysługi
Zbierze pieniądze, i z kupiectwa drugi,
Jeśli się żona nie przyłoży k'temu,
Zginąć wszystkiemu.
Taki to fragment autorstwa Jana z Czarnolasu odczytała publicznie Marta Nawrocka. Co dowodzi, że Kochanowski feministą był.
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Równouprawnienie
SINGEL ONKEL SØKER TANTE. Taki to norweskojęzyczny napis przeczytałem na T-shircie pewnej damy. Przyznam się, że jeszcze nie widziałem onkela o takich kształtach - jak z filmów Felliniego.
Chyba że to jednak była tante, która robiła za ruchomy słup ogłoszeniowy.
Chyba że to jednak była tante, która robiła za ruchomy słup ogłoszeniowy.
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.