Znasz-li ten obrazek?
Moderator: RedAktorzy
- Hipolit
- Klapaucjusz
- Ebola
- Straszny Wirus
- Hipolit
- Klapaucjusz
No, kurdesz...
Dobra!
Tonacja fioletowo - niebieska (z przewagą niebieskiego).
Obraz podzielony na dwie części. W części górnej żaglowiec (ale zrobiony przez laika w Paincie chyba, a co najwyżej w Corelu 3), sieczony deszczem z niskich, nabrzmiałych chmur. W dolnej części obrazka, częściowo metalowe "cuś" przypominające beczkę z długim świdrem na dziobie, łagodnie wygiętą rurą u góry i jednym rzędem wioseł na obu burtach.
Dla utrudnienia dodam, że na okładce wspomniano o Pilipiuku.
Dobra!
Tonacja fioletowo - niebieska (z przewagą niebieskiego).
Obraz podzielony na dwie części. W części górnej żaglowiec (ale zrobiony przez laika w Paincie chyba, a co najwyżej w Corelu 3), sieczony deszczem z niskich, nabrzmiałych chmur. W dolnej części obrazka, częściowo metalowe "cuś" przypominające beczkę z długim świdrem na dziobie, łagodnie wygiętą rurą u góry i jednym rzędem wioseł na obu burtach.
Dla utrudnienia dodam, że na okładce wspomniano o Pilipiuku.
Pozdrawiam
Hipolit
Navigare necesse est, vivere non est necesse
Hipolit
Navigare necesse est, vivere non est necesse
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
- Lafcadio
- Nexus 6
Mogę ja? Mogę ja?
Siedzący na skale starszy człowiek spogląda na kwitnącą dolinę z rzeką, domami i ludźmi. Jego zaś obserwuje wielki komputer ze szczytu góry. Pola zielone, niebo błękitne, góry prawie nagie i brunatne. Prawie raj ;]
Siedzący na skale starszy człowiek spogląda na kwitnącą dolinę z rzeką, domami i ludźmi. Jego zaś obserwuje wielki komputer ze szczytu góry. Pola zielone, niebo błękitne, góry prawie nagie i brunatne. Prawie raj ;]
Ja mam śmiałość to panu powiedzieć, bo pan mi wie pan co pan mi może? Pan mi nic nie może. Bo ja jestem z wodociągów.