To chyba najpełniejsza możliwa wersja, tak wydaje mnie siem.Czarownica pisze:Na razie znalazłam tylko takie coś. Ale szukam dalej
Reklamowisko - czym nas straszą i zadziwiają w tivi
Moderator: RedAktorzy
- Riv
- ZasłuRZony KoMendator
Eee... mnie się pod tym linkiem jakieś prezentacje - zrobione pewnikiem przez fanów Sercowych Bić - pokazują. Filmk pełny jest TU. I trwa o minutę dłużej, niż pisałem na początku - 2:30 :)))
Przyjemności oglądania życzę :)
Przyjemności oglądania życzę :)
- Od dawna czekasz?
- OD ZAWSZE.
- Karola
- Mormor
Ooo, odnalazł się i wysypał kubełek z kulkami mojej córy :) Też tak sobie mogę zrobić, tylko u mnie podłogi mniej pochyłe, no i telewizor innej firmy :):):)
Ale reklamka przecudnej urody.
Jest coś podobnego (chyba z muzą klasyczna w tle) z wybuchającą spod ziemi farbą i zalewającą budynki. Czy to też Bravia?
Ale reklamka przecudnej urody.
Jest coś podobnego (chyba z muzą klasyczna w tle) z wybuchającą spod ziemi farbą i zalewającą budynki. Czy to też Bravia?
Indiana Jones miał brata. Nieudacznika rodem z Hiszpanii. Imię brata nieudacznika brzmiało Misco. Misco Jones.
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
Tyż widziałam kororową farbną wybuchankę:)
Ale to piłeczki żondzą, a potem długo, długo nic...
P.S.
Mnie się wczoraj strona YouTube'a raptem nie chciała łotworzyć, nie mogłam kontynuować poszukiwań:(
Łiv dał linka, znaczy, dobły Łiv:)
Ale to piłeczki żondzą, a potem długo, długo nic...
P.S.
Mnie się wczoraj strona YouTube'a raptem nie chciała łotworzyć, nie mogłam kontynuować poszukiwań:(
Łiv dał linka, znaczy, dobły Łiv:)
<gollum bunny mode on> Świeże mięsssko, hyhyhyhy... Dopsie, dopsie... >:-] Tak, tak, trzeba pisssać, wysssyłać, tak, tak, trzeba, rozwijać sssię, tak, tak... Bałdzo dopsssie, ssskarby, dopsssie... <gollum bunny mode off> - by Harna
- lokje
- Fargi
Z tym produktem to inaczej w ogóle miało być. Kilka lat temu rozmawiałam z jakąś grubą fiszą z tej firmy, tłumaczył mi, że nazwa i kampania reklamowa ( ta pierwsza) będzie obliczona na jak największy skandal. bo STR8 to staight, czyli heteryk, do tego jeszcze było tam stwierdzenie o zapachu dla prawdziwego mężczyzny czy coś w tym stylu. liczyli na protesty gejów i się wyłożyli jak na lodowisku :)))Glifion pisze:Ja lubię szczególnie dwie reklamy. Jedną z nich jest reklama STR8, tam gdzie jadą sobie samochodem, głównie ze względu na muzykę.
w zalewie badziewia reklamowego ( o nie, co mąż powie, jak i ta koszula się zniszczy!? pójdzie do sklepu, lebiega jeden, i sobie nową kupi) imho wyróżnia się Żuberek. piwa nie pijam, ale reklamy rzeczywiście miodzio.
namu offutopu, namu offutopu, namu offutopu
Błogosławiona Lokje od Celofyzów
Błogosławiona Lokje od Celofyzów
- tarkus
- Mamun
- Varelse
- Dwelf
Tak... Reklamy piwa jakoś wyróżniają się pomysłowością - nie to co kolejny środek przeciwbólowy, który kończy sie zawsze przerobieniem człowieka na kiepską grafikę 3D i uderzeniem latającej tabletki w promieniujący czerwony punkt.
Dość śmieszna jest też reklama jakiegoś środka antywzdęciowego, która przedstawia przyjęcie rodzinne jako iście epicką sytuację (szczególnie krocząca w spowolnieniu ciocia).
'Ale mimo to najlepsza była dawna reklama Ery z "50 tysięcy 881" Smolika. Ze względu na muzykę Krajowego Mistrza Chilloutu oczywiście.
Dość śmieszna jest też reklama jakiegoś środka antywzdęciowego, która przedstawia przyjęcie rodzinne jako iście epicką sytuację (szczególnie krocząca w spowolnieniu ciocia).
'Ale mimo to najlepsza była dawna reklama Ery z "50 tysięcy 881" Smolika. Ze względu na muzykę Krajowego Mistrza Chilloutu oczywiście.
Ale tak naprawdę nie miałbym nic przeciwko umieraniu, gdyby nie następowała po nim śmierć - Thomas Nagel
Szczury z Princeton, Nowa Fantastyka 9/2009
Szczury z Princeton, Nowa Fantastyka 9/2009
- Karola
- Mormor
Podobają mi sie reklamy coca-coli, konkretnie dwie: przedświąteczna, gdzie gosć wrzuca pieniązek do automatu i czeka na butelkę, a od środka pokazany cały bajkowy proces napełniania, kapslowania, schładzania i wypadania z automatu. Te krasnale, te kolory i chyba muzyka - jakoś mi w pamięci utkwiło.
Druga - teraźniejsza - ze światem z SIMów, lubię takie komputerówki.
Druga - teraźniejsza - ze światem z SIMów, lubię takie komputerówki.
Indiana Jones miał brata. Nieudacznika rodem z Hiszpanii. Imię brata nieudacznika brzmiało Misco. Misco Jones.
- Cień Lenia
- Zwis Redakcyjny
Wśród reklam piw, moje osobiste TOP 3 zajmują:
1.Żywiec(Prawie robi wielką różnicę)
2.Żubr(Żubr występuje w puszczy, etc)
3.Okocim(Tylko Dla Orłów)
[EDIT]
Doslownie przed chwilą obejrzałem taką oto reklamę:
Facet z czerwoną reklamówką w łapie stoi na przystanku obok pary młodych ludzi. Nagle, zaczyna walić nią w słup. Ludzie patrzą na niego ze zdziwieniem, a on rzuca reklamówkę pod nogi i wtedy ukazuję się nam napis "Mediamarkt". Zaraz potem słychać głos: "Zrobili cię w konia? Przyjdź do SATURNA!"
1.Żywiec(Prawie robi wielką różnicę)
2.Żubr(Żubr występuje w puszczy, etc)
3.Okocim(Tylko Dla Orłów)
[EDIT]
Doslownie przed chwilą obejrzałem taką oto reklamę:
Facet z czerwoną reklamówką w łapie stoi na przystanku obok pary młodych ludzi. Nagle, zaczyna walić nią w słup. Ludzie patrzą na niego ze zdziwieniem, a on rzuca reklamówkę pod nogi i wtedy ukazuję się nam napis "Mediamarkt". Zaraz potem słychać głos: "Zrobili cię w konia? Przyjdź do SATURNA!"
- Cień Lenia
- Zwis Redakcyjny
- MalaMi
- Fargi
lejdis end dżentelmens - nalepsza reklama ever, czyli:
Żubr występuje w puszczy
Żubr występuje w puszczy
§ 13
"Przy interweniowaniu wobec żołnierzy członek ORMO obowiązany jest zachować takt, umiar oraz szacunek należny mundurowi wojskowemu"
"Przy interweniowaniu wobec żołnierzy członek ORMO obowiązany jest zachować takt, umiar oraz szacunek należny mundurowi wojskowemu"